Solbakken er et lejrsted som ejes og drives af Dansk Luthersk Mission. Solbakken ligger naturskønt for enden af en privat skovvej ved mark, strand og vand med mulighed for at bade. Der er desuden et stort udeareal med tilhørende bålplads. Solbakkens samlingssal er placeret med en skøn udsigt direkte ud på Lillebælt og Genner bugt.

I skolernes hovedferier (påske-, sommer- og efterårsferie) arrangeres børne og teen-lejre for aldersgrupperne 3-18 år. Se planlagte lejre og tilmeld dig her.

Udover de planlagte er det muligt at leje Solbakken for en kortere eller længere periode. Solbakken udlejes til kirkelige organisationer, spejderkorps, børneinstitutioner samt grund- og efterskoler.

Lejren er alkoholfrit område.

Lejrbygningerne renoveres løbende og fremstår i meget fin og velholdt stand. Senest er køkkenet blevet renoveret i 2018. Lejren råder over 88 faste sovepladser fordelt på to separate gange, samt adskilte områder med lederværelser og værelser til køkkenpersonale. Solbakken råder også over et antal ekstra madrasser, der kan suppleres med. Der er i alt 9 toiletter, som er fordelt med tre på hver af de to værelsesgange, et på ledergangen, et ved køkkenet samt et handicaptoilet der er centralt placeret.

Se ledige lejeperioder og priser her på siden.

 

Vigtige datoer:

Der planlægges med en juniorlejr og en teenlejr i hhv. påske- og efterårsferien.

I sommerferien planlægges der 2 småbørnslejre, én i starten og én i slutningen af ferien. En teenlejr, en fælleslejr (1-7 klasse), en børnelejr (0-4 klasse) og en juniorlejr (3-7 klasse).

De endelige datoer for de enkelte lejre offentliggøres her når tilmeldingen åbner:

1. april: Tilmelding til sommerlejre åbner

1. august: Tilmelding til efterårslejre åbner

1 februar: Tilmelding til påskelejre åbner